Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Montferrer i Castellbò farà obres de millora al Balcó del Pirineu

Montferrer i Castellbò farà obres de millora al Balcó del Pirineu

L’Ajuntament té prevista la pavimentació del ferm de la urbanització i el canvi d’enllumenat Altres obres previstes al municipi són l’ampliació del cementiri d’Aravell, l’arranjament del sender de Sendes al ras d’Ars i l’adequació i millora del centre d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu
Castellbò - Punt d'informació Parc Natural
29/09/2009 12:18

L’Ajuntament de Montferrer i Castellbò iniciarà ben aviat les obres de pavimentació del ferm del Balcó del Pirineu. La reforma, inclosa dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), haurà de representar una millora substancial per als residents de la urbanització. Ahir es va tancar el període per a la presentació de pliques de les empreses que volen fer-se càrrec dels treballs. Pròximament es farà pública la decisió de l'adjudicació.

La licitació se suma a les obres de millora d'enllumenat del Balcó del Pirineu finançades a través dels Fons Estatals d'Inversió Local. Ambdues intervencions contribuiran a renovar els serveis bàsics de la zona.

D’altra banda, l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò també ha adjudicat recentment el contracte d’obres per a l’ampliació dels cementiris d’Aravell i l’arranjament del carrer de l’Alzina d’aquest nucli. Els treballs els durà a terme l’empresa Excavacions Cal Toni Santacreu S.L.U. El pressupost de la intervenció és de 76.521 euros.

A més, el consistori alturgellenc ha fet recentment l’adjudicació provisional de l’arranjament del sender de Sendes al ras d’Ars. Aquesta obra, a càrrec de Socarrel S.L., costarà 26.147 euros. Un import similar, 29.679 euros, invertirà l’EMD de la Vila i Vall de Castellbò en les tasques d’adequació i millora del centre d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Les obres s’han adjudicat a Cal Toni Santacreu S.L.U.