Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Música, art i llibres per internet, a les noves propostes de l'Àrea de Cultura de la Seu

Música, art i llibres per internet, a les noves propostes de l'Àrea de Cultura de la Seu

Entre els enllaços publicats hi ha la cantant Paula Peso, l'òpera 'Aida' amb Ana Netrebko, la campanya 'Llibreries obertes' i les pel·lícules accessibles als portals web de TVC i RTVE
#culturaLASEUonline
07/04/2020 09:55

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu ha publicat les seves noves propostes culturals per al confinament, que aquest dimarts s'emmarquen en la commemoració del Dia Mundial de la Salut.

El primer enllaç que han proposat té com a protagonista Paula Peso, una cantant sorgida del Taller de Músics que acaba de treure el seu primer disc, que es pot descarregar a Spotyfy. També en l'àmbit musical, el Cuarentena Fest, que va començar com un concert virtual de músics alternatius del panorama estatal, va passar la setmana passada per l'Argentina i ara ha arribat a l'Uruguai. D'altra banda, avui dimarts es pot veure l'òpera Aida, de Verdi amb Ana Netrebko, al web del MET.

La Fundació Antoni Tàpies ofereix accés a l'audioguia d'exposicions sobre l'artista. Cal clicar a l'“audioguia de les exposicions”. I encara a Barcelona, el CCCB també ofereix els seus arxius, com ara una estimulant videoconferència amb el neurobiòleg vegetal Stefano Mancuso.

La suspensió dels actes de Sant Jordi ja és un fet i les editorials ajornen la publicació i campanyes de promoció. Per això, la campanya 'Llibreries obertes' treballa perquè qui vulgui pugui seguir fent comandes als seus llibreters de capçalera per ajudar-los a mantenir els negocis.

Per als qui no tinguin plataformes de pagament, Televisió de Catalunya i RTVE tenen algunes pel·lícules publicades als seus portals web, amb accés fàcil i gratuït, com per exemple la multipremiada Blancanieves, de Pablo Berger.

L'Àrea de Cultura de la Seu recorda novament que "els artistes han de viure de la seva feina" i que "la gratuïtat hauria de ser un fet totalment excepcional", per la qual cosa anima a omplir sales de concerts, teatres, cinemes, llibreries i museus tan bon punt s'aixequin les actuals restriccions