Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nadal comprova les millores fetes als accessos a les estacions de Lles i Aransa

Nadal comprova les millores fetes als accessos a les estacions de Lles i Aransa

14/04/2009 09:39

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha visitat aquest cap de setmana passat els accessos a les estacions d’esquí nòrdic de Lles i Aransa, que es van reformar aquest novembre passat per tal de donar una millor comunicació durant la temporada d’esquí.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla director de les estacions de muntanya del DPTOP, i en un conveni de col·laboració amb la Diputació de Lleida. Aquests dos accessos, juntament amb el de Tuixent-La Vansa, han comportat una inversió de 3 milions d'euros.

El conseller també s’ha reunit amb l’alcaldessa de Lles de Cerdanya, Lidia Brugulat, amb qui han fixat la necessitat d’impulsar la millora de la carretera de Martinet a Lles juntament amb la Diputació de Lleida, titular de la infraestructura.

En els dos accessos que s'ha millorat, s'ha intervingut en trams d'uns 6 quilòmetres, amb pressupostos propers al milió d'euros. Les principals intervencions que s'han fet han estat la pavimentació, la millora del drenatge, la construcció de cuneta formigonada i transitable i la col.locació de nova senyalització horitzontal i vertical i de barreres de seguretat.