Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Neix a l'Alt Urgell l'entitat 'La Veu dels Animals'

Neix a l'Alt Urgell l'entitat 'La Veu dels Animals'

Entre els objectius de l’associació hi ha el d’atendre qualsevol bèstia que estigui en condicions d’abandonament o maltractament
Refugi d'animals
13/12/2007 11:26

Un grup de persones de l’Alt Urgell ha posat les bases per constituir una associació de protecció i defensa dels animals que rebrà el nom de ‘La Veu dels Animals – Alt Urgell”. Aquesta entitat neix sense ànim de lucre a instàncies de vuit amants dels animals i de la natura. Entre els objectius de l’associació hi ha el d’atendre qualsevol bèstia que estigui en condicions d’abandonament o maltractament.

La Veu dels Animals vol també fomentar iniciatives que serveixin per millorar la integració i convivència dels animals i les persones, a més de promoure i dur a terme activitats de sensibilització. Així mateix, l’entitat preveu col.laborar amb federacions, associacions, empreses o organismes que puguin exercir funcions orientadores. L’associació pretén divulgar la necessitat d’acabar amb els hàbits de violència vers els animals i la natura, denunciant l’ús de bésties en espectacles, exposicions o d’altres.
Entre les activitats que es proposa l’entitat hi ha la participació en xerrades o activitats en escoles o instituts. L’associació també dóna suport a una campanya d’adopció de gossos, que es gestiona des del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i fa la recerca de voluntariat per passejar els gossos que es troben al refugi d’animals comarcal.

Els interessats a formar part de l’entitat poden adreçar-se al mail laveudelsanimals@gmail.com