Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Neix l'associació Empresariat Cerdanya amb l'objectiu d'aglutinar el món econòmic local

Neix l'associació Empresariat Cerdanya amb l'objectiu d'aglutinar el món econòmic local

La nova entitat, que arrenca amb un centenar de socis, vol ajudar a donar un nou impuls a la comarca. Entre els fundadors hi ha els gremis de comerç, cuina i hotels i càmpings
Creació de l'associació Empresariat Cerdanya
14/05/2019 14:10

Un centenar d'empreses i particulars cerdans han constituït Empresariat Cerdanya, una nova associació amb la qual volen vehicular les inquietuds i demandes de l'economia local. L'entitat es va presentar oficialment aquest dijous passat i exposen com a primer objectiu "donar un nou impuls" al sector, tenint en compte la importància que les petites i mitjanes empreses tenen a la comarca. 

El primer president d'Empresariat Cerdanya serà Francesc Armengol (també president i cofundador de l'Associació Universitària de Cerdanya), mentre que també formen part de la junta Montse Dolcet, Salvador Rigola, Mònica Isern i Esther Bombardó. El projecte ha nascut amb el suport de diverses entitats gremials ja consolidades, com són l'Associació de Comerciants de Puigcerdà, l'Associació d'Hotels i Càmpings de Cerdanya i Cuina Pirinenca de Cerdanya.

Fins ara ja havia existit l'Agrupació Empresarial de Cerdanya, però actualment ja tenia molt poca activitat. De fet, la nova associació vol tenir una presència "forta", oferir formació als seus membres, aportar idees per generar més activitat a la comarca i compartir inquietuds entre els socis.

L'entitat aspira a anar sumant més socis a partir d'ara i es mostra oberta a tots els sectors que formen part de l'economia cerdana, com ara les empreses vinculades a l'esquí o esports de natura, automoció, transports o mecànica. Per això, han fixat una quota assequible per a les empreses, de 120 euros l'any. A més a més, els membres d'algun dels gremis fundadors no hauran de pagar quota addicional.