Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Normalitat en l’inici del nou curs als centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat

Normalitat en l’inici del nou curs als centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat

Un total de 122 nens i nenes inicien la seva escolarització a P-3. Gairebé 2.200 alumnes s'han matriculat enguany a les escoles, llars d'infants i instituts del municipi
Inici del curs a l'Escola La Valira (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/09/2019 12:48

Els centres educatius de la Seu d'Urgell i Castellciutat han iniciat aquest dijous, 12 de setembre, el nou curs escolar 2019-2020 amb tota normalitat. Segons ha informat l'Ajuntament urgellenc, gairebé 2.200 alumnes s'han matriculat enguany a les escoles, llars d'infants i instituts del municipi.

L'Escola Albert Vives té inscrits en educació infantil i primària un total de 426 nois i noies, mentre que l'Escola Pau Claris en té 295. L'Escola Valira compta amb 54 nens i nenes, i a l'Escola de Castellciutat cursaran els seus estudis 28 alumnes.

Pel que fa al Col·legi La Salle, s'han matriculat 378 joves al cicle d'infantil i primària, i hi haurà 227 alumnes a l'ESO. La llar d'infants Xics La Salle acollirà 71 nens i nenes. Pel que fa a la Llar d’Infants Francesc Xavier, hi té matriculats 21 infants.

D'altra banda, l'Institut Joan Brudieu tindrà a l'ESO un total de 352 estudiants, mentre que l’Institut La Valira en sumarà 208.

En aquest nou curs escolar han iniciat la seva escolarització a P-3 un total de 122 nens i nenes de la Seu i Castellciutat. Respecte a la Llar d'Infants Municipal Els Minairons s'hi han inscrit 91 nens i nenes, repartits en 7 aules: 15 infants a P-0, 31 a P-1 i 44 infants a P-2.

Agraïment institucional

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, s’ha posat en contacte amb totes les escoles, instituts i llars d’infants per parlar amb els directors dels centres i conèixer com s'ha desenvolupat el primer dia d'escola. Fàbrega també els ha agraït la feina i els ha desitjat molta sort.