Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou arranjament de camins al terme municipal de la Seu

Nou arranjament de camins al terme municipal de la Seu

L’Ajuntament millora el marge esquerre del Segre i el Salit del Torell
Camí del Salit - Obres
09/10/2007 18:01

La Regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell està duent a terme les obres d’arranjament del camí de vora el riu Segre al marge esquerre i del camí del Salit del Torell. Amb aquesta actuació, el consistori pretén donar continuïtat a les obres que ja va iniciar l’any passat al camí de la partida de Sant Ermengol, i que han continuat enguany amb el Salit, on es va instal.lar tres capes de rec asfàltic. El pressupost és de 23.884 euros.

El regidor de Via Pública, Miquel Colom, indica que les obres tenen com a objectiu “millorar aquest entorn natural que és utilitzat per molts ciutadans per anar a caminar o passejar en bicicleta”. Colom també avança que properament també es realitzarà l’arranjament del marge dret del camí de vora el riu Segre.

Les obres comprenen el primer quilòmetre del camí vora el Segre fins a la cruïlla amb el camí del Salit del Torell. A partir d’aquest punt, s’actua en tota la longitud del segon camí, en un tram d’uns 760 metres. Amb aquestes obres es repassa, s’anivella, es picona la solera del camí, es compacta i es neteja la cuneta del riu.

La reforma és una actuació conjunta de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, que també comprèn el municipi d’Alàs i Cerc.