Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou conveni entre la Mútua Comarcal i el Sant Hospital de la Seu

Nou conveni entre la Mútua Comarcal i el Sant Hospital de la Seu

L'acord ha de garantir una atenció més àgil als socis i un contacte més fluid entre l'entitat i el centre mèdic Actualment un 14% de la població de l'Alt Urgell pertany a la Mútua
Mútua Comarcal - Sant Hospital
29/12/2011 12:36

La Mútua Comarcal de la Seu d'Urgell i la Fundació Sant Hospital han signat un nou conveni per a detallar l'atenció als mutualistes i la contraprestació econòmica que n'ha de rebre el centre. L'acord l'han rubricat aquest mes el president de l'entitat, Josep Colom, i el director gerent de l'hospital, Joan Altimiras.

Amb el conveni, els mutualistes podran comptar amb una atenció més personalitzada i àgil i amb unes millors condicions de confort, sempre que la situació d’ocupació excepcional de l’hospital no ho impedeixi.

Els darrers anys, a causa de "les diferents dinàmiques de cada entitat", s’havia viscut una "situació de coordinació més difícil, que ha ocasionat una menor fluïdesa en les relacions", segons han reconegut les dues parts. L'acord ha estat el resultat de la voluntat d'entesa i de dos mesos intensos de negociacions entre el personal de la Mútua, coordinat per Jordi Rodés, i el personal de facturació del Sant Hospital, encapçalat per Mireia Capdevila.

Els objectius eren, d'una banda, "trobar les fórmules adequades de compensació econòmica per a cada servei inclòs en l’acord"; i de l’altra, buscar "les solucions que siguin més adients. Es vol així evitar desplaçaments innecessaris, a Barcelona o a Lleida, i "oferir un circuit diferenciat d’atenció a l’usuari".

La Mútua Comarcal va néixer a la dècada de 1960 com a resposta a les necessitats sanitàries dels ciutadans de l'Alt Urgell i va contribuir a la creació de l’hospital en el seu format actual. Gairebé un 14% de la població de l’Alt Urgell pertany a la Mútua, que també compta amb socis de fora la comarca.