Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou curs de les Escoles Esportives Municipals de la Seu

Nou curs de les Escoles Esportives Municipals de la Seu

L'oferta inclou 19 activitats físiques, adreçades a totes les edats, que començaran l'1 d'octubre. Dilluns vinent, 16 de setembre, s’obren les inscripcions tant telemàtiques com presencials
10/09/2019 13:01

Dilluns vinent, 16 de setembre, s’obre el termini per inscriure's a les activitats físiques que ofereix el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per al curs 2019-2020.  L'oferta inclou 19 propostes, adreçades a totes les franges d'edat: infants, joves, adults i gent gran.

Els tràmits en línia es podran fer des del web municipal, mentre que les inscripcions presencials caldrà fer-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Les inscripcions restaran obertes fins que hi hagi places.

Tota la informació de les escoles esportives municipals està recollida en un tríptic que s'enviarà a les llars de la Seu d’Urgell. El fulletó també es podrà trobar tant a l’OAC com a les diferents instal·lacions esportives municipals.

Programació

Les escoles esportives municipals per al públic infantil són el tennis taula i els escacs (ambdues a partir de 6 anys) i les teles acrobàtiques (a partir de 5 anys).

Pel que fa a les activitats exclusives per a persones a partir de 65 anys, es proposen l’aiguagim, la gimnàstica de manteniment i els escacs, les quals es portaran terme a la Seu d’Urgell, mentre que a Castellciutat s’hi farà gimnàstica de manteniment i ioga. Aquests dos darrers cursos estan recomanats i orientats a persones majors de 50 anys.

Les propostes esportives per a totes les edats són el tai txi, correcció postural, pàdel, tennis, condicionament físic, estiraments i col·locació, sietai, gimnàstica amb coreografies, batxata, salsa, kizomba i balls de saló i danses tradicionals.

  • Escoles Esportives Municipals
  • Programació 2019-2020 de les Escoles Esportives Municipals de la Seu (1)
  • Programació 2019-2020 de les Escoles Esportives Municipals de la Seu (2)