Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou curset a la Seu per aprendre a ballar sardanes

Nou curset a la Seu per aprendre a ballar sardanes

L'activitat es farà els dimarts i divendres del mes de juny al pati de la Biblioteca Sant Agustí. El calendari de ballades d'enguany comença el 10 de juny i oferirà una quinzena d'audicions fins al 16 de setembre
Sardanes a la Seu
31/05/2018 11:37

Amics de la Sardana de la Seu d'Urgell organitza novament enguany un curset per aprendre a ballar sardanes. L'activitat és apta per a totes les edats, a partir dels 7 anys, i es farà al llarg del mes de juny al pati de la Biblioteca Sant Agustí.

Les classes es faran els dimarts i divendres, de les 9 a les 10 de la nit. El preu d'inscripció és de 16 euros. Per als socis d'Amics de la Sardana, és gratuït. Les inscripcions es tramitaran al llarg dels propers dies, de l'1 al 5 de juny, tot i que també se n'admetran per als qui s'hi vulguin incorporar més endavant. El curset començarà dimarts vinent, dia 5. Se'n pot demanar més informació al correu

Mentrestant, Amics de la Sardana ja ha presentat la seva agenda de ballades i audicions amb cobla. L'horari de totes les audicions de juny, juliol i agost serà a les 8 del vespre. La primera trobada de la temporada serà la setmana vinent, el 10 de juny a la plaça Joan Sansa, amb la Jovenívola d'Agramunt. Amb la mateixa cobla, el 17 de juny se celebrarà la Diada Universal de la Sardana, a la plaça de Catalunya, amb la sardana seleccionada d'enguany: Festeig, de Ricard Viladesau.

Al juliol hi haurà un total de sis ballades. Totes seran de set tirades; i les tres primeres, a càrrec de la Cobla Ciutat de Solsona: l'1 de juliol a la plaça de les Monges, el dia 7 (Sant Ot) davant de la Catedral, i el dia 8 al Pati Palau. El 15 de juliol l'audició serà a la plaça del Camp del Codina (amb la Jovenívola d'Agramunt), el dia 22 a la plaça de les Monges (Cobla Ciutat de Berga) i el dia 29 al Camp del Codina (Vents de Riella).

El mes d'agost s'ha programat ballades el dia 5 al Pati Palau (amb la Bellpuig Cobla), el dia 12 a la plaça de les Monges (Bellpuig Cobla) i el dia 19 al Camp del Codina (Ciutat de Solsona). Pel que fa a la Festa Major, hi haurà quatre audicions: diumenge 26, a les 7 del vespre a la plaça de les Monges (amb la Bellpuig Cobla); dilluns 27 a la plaça Catalunya, tant a les 12 del migdia com a les 8 del vespre (amb Vents de Riella) i dimarts 28 a les 8 del vespre a la plaça Catalunya, amb la Principal de la Bisbal.

La temporada es completarà amb la ballada de la Diada Nacional, l'11 de setembre a les 11 del matí; i el 16 de setembre a les 6 de la tarda. Aquestes dues últimes trobades seran a la plaça Catalunya i amb la presència de la Cobla Vents de Riella. El programa compta amb la col·laboració d'un gran nombre de botigues i establiments de la Seu i de la comarca.