Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou desfibril·lador a la façana de l'edifici de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

Nou desfibril·lador a la façana de l'edifici de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu

L'Ajuntament urgellenc ja ha instal·lat els darrers anys nou equips de cardioprotecció a la ciutat, gràcies als pressupostos participatius
Montse Bonet, regidora de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, i Teresa Ferrer, presidenta de l'Esplai de la Gent Gran (Foto: Ajuntament de la Seu)
26/02/2019 13:20

Aquest matí s'ha instal·lat un desfibril·lador a la façana de l'edifici de l'Esplai de la Gent Gran, situat a la plaça del Pati Palau de la Seu d'Urgell. L'aparell és un dels 9 equips de cardioprotecció que s'han anat col·locant a la Seu d'Urgell en els darrers anys, gràcies als pressupostos participatius.

Amb el nou desfibril·lador, l'Ajuntament urgellenc dóna resposta a la petició feta arribar per col·lectiu de la gent gran de disposar també d'un equip d'aquest tipus a prop del local de l'Esplai. "És un pas més que avala a la Seu d'Urgell com a ciutat cardioprotegida", ha manifestat Montse Bonet, regidora de Gent Gran i Salut.

La resta de desfibril·ladors de la capital de l'Alt Urgell es troben ubicats al peu de la torre del rellotge de l'estació d'autobusos; a l'inici dels porxos del carrer Major (plaça dels Oms); al carrer Doctor Robert de Castellciutat; a la zona esportiva municipal; a l'exterior de l'edifici del Centre Cultural Les Monges; al Palau d'Esports i al Parc Olímpic del Segre. La ciutat també disposa d'un equip mòbil de cardioprotecció que custodia la Policia Municipal.