Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou èxit de 'Carretera i Manta', que s'acomiada amb una aportació a Creu Roja i el sorteig

Nou èxit de 'Carretera i Manta', que s'acomiada amb una aportació a Creu Roja i el sorteig

Joan Lozano ha guanyat el viatge a les Illes Canàries que ofereix cada estiu el programa de RàdioSeu. Ramon Escuder, president de Creu Roja Alt Urgell, ha recollit el xec solidari, fruit de les trucades dels oients
07/09/2016 18:15

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440€ a un projecte local, que enguany s’ha concedit a Creu Roja Alt Urgell. L'acció solidària es fa en base a les trucades rebudes per l'espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament els 2.000 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials, i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors.

El president de Creu Roja Alt Urgell, Ramon Escuder, ha recollit el xec de mans de Josep Marsino, representant d’Electrònica Simac, que facilita l’aportació. Escuder ha recordat la important tasca que duu a terme al llarg de l’any Creu Roja a la Seu comarca, tant en l’assistència en accidents com en la col·laboració en un gran nombre d’actes públics i esportius o bé en l’ajut a persones amb dificultats. En el lliurament, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, també hi ha intervingut la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones del consistori urgellenc, Anna Vives, que ha posat en valor la feina que continua fent de manera constant Creu Roja, juntament amb la resta d’entitats solidàries locals.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l'esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per CadíTours. El guanyador ha estat l’oient Joan Lozano, que tenia la trucada número 1.535 i que s’ha apropat a l’Ajuntament per recollir personalment el premi. El xec l’ha lliurat Xavier Estival, en representació de CadíTours.

A l’últim programa també s’ha sortejat un còctel d’autor a Glops La Tasca, que ha estat per a Pepa Febré; una degustació a Pastisseria Vilarrubla, per a Carmen Navinés, i una invitació al Rafting Parc La Seu, per a Òscar Caballero.

Amb 21 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

Cada setmana de l'estiu el concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Anna Ginestà, ha regalat desenes de premis i, en total, ha entrevistat més de cent personatges. Enguany han passat pel programa, entre d’altres, la nova campiona olímpica d’eslàlom K1F, Maialen Chourraut; els músics Jimmy Pinyol (Lax’n’Busto) i Guillem Solé (Buhos); el musicòleg Artur Blasco, el filòsof Xavier Antich, el biòleg Manuel Suárez i la futbolista Gemma Pla ‘Xiki’.

Patrocinadors

Enguany ‘Carretera i Manta’ ha comptat amb el patrocini de: Agrobotiga Porté Betriu, Decoració Massa, Electrònica Simac, FeMAP, Glops Palau, Navarro i Viu Psicòlegs, Pastisseria Vilarrubla, Rafting Parc La Seu, Stiu 3000 i Viatges Cadí Tours.


Enllaç: Galeria de convidats de 'Carretera i Manta' 2016

  • Ramon Escuder recull la donació solidària de 'Carretera i Manta', oferta per Simac Electrònica
  • Joan Lozano recull el premi del viatge ofert per Cadí Tours