Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou llibre sobre la Catedral, el Claustre, el Museu i l'Església de Sant Miquel de la Seu

Nou llibre sobre la Catedral, el Claustre, el Museu i l'Església de Sant Miquel de la Seu

S’hi recullen 148 fotografies de quan qualitat L’obra es pot trobar en sis idiomes i pretén divulgar el conjunt catedralici
13/11/2009 21:22

La Catedral de la Seu d’Urgell ha estat aquest divendres l’escenari de la presentació del llibre ‘Conjunt Catedralici’. A través d’una projecció de les 148 fotografies de l’obra, els assistents a l’acte han pogut observar imatges de gran qualitat i des de diferents perspectives sobre la Catedral, el Claustre, el Museu i l’església de Sant Miquel.

El nou llibre, que està escrit en sis idiomes, pretén ser una obra divulgativa sobre el conjunt monumental. Un dels autors, mossèn Antoni Cagigós, l’ha qualificat ‘d’excepcional’ i ha indicat que l’objectiu és “donar-lo a conèixer, tenint en compte que es tracta un dels tresors més preuats de la Seu, origen de la ciutat”.

L’obra ‘Conjunt Catedralici La Seu d’Urgell’ representa, a més a més, una actualització d’altres obres dedicades a la Catedral. Les fotografies recullen els canvis en el monument després de la darrera restauració, amb elements nous com els bancs o el Sant Crist.

L’acte de presentació ha anat a càrrec del bisbe d’Urgell, Joan- Enric Vives. Tot seguit, el Trio Opus U de Lleida, ha interpretat peces de Bocherini, Bach i Dohnány.

  • Presentació del llibre "Conjunt Catedralici"
  • Presentació del llibre "Conjunt Catedralici"