Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou pas per a l'execució de la xarxa primària de regadiu de Peramola

Nou pas per a l'execució de la xarxa primària de regadiu de Peramola

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha licitat l'assistència per al seguiment tècnic del projecte. El pressupost és de 140.217 euros, segons ha publicat el Butlletí Oficial de l'Estat
Pantà de Rialb
25/02/2016 18:45

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha licitat l'assistència per al seguiment tècnic del projecte per tirar endavant la xarxa primària de regadiu de Peramola, en compensació per la construcció de l'embassament de Rialb. El pressupost és de 140.217 euros, segons ha publicat el Butlletí Oficial de l'Estat.

El projecte al que acompanya l'assistència tècnica va sortir a licitació aquest mes de febrer i té un pressupost de 2.437.000 euros. L'actuació inclou l'execució de la canonada d'aspiració i la construcció de l'edifici de l'estació de bombeig.

En els regadius de restitució s'inclouen els municipis d'Oliana, Peramola i Bassella. Les actuacions que ha d'executar l'Administració Central se centren en la part alta o xarxa primària del reg, mentre que la secundària o de distribució correspon a la Generalitat de Catalunya.

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, ha executat a la zona sud de l'Alt Urgell obres valorades en més de 9 milions d'euros, incloent l'enllaç des de l'embassament d'Oliana i, recentment, la xarxa primària del terme municipal d'Oliana.