Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Nou podi de Gerard Gombau a la Lliga Mundial Juvenil de Karate

Nou podi de Gerard Gombau a la Lliga Mundial Juvenil de Karate

L'esportista urgellenc ha estat tercer a l'última jornada de l'any, a Itàlia. El Karate Kobudo Pirineus també ha obtingut tres medalles al Campionat de Catalunya de Promoció
24/12/2019 11:38

El karateka urgellenc Gerard Gombau ha aconseguit una medalla de bronze a l'última jornada de la Lliga Mundial Juvenil 2019 (WKF Youth League). La competició es va disputar el passat dia 13 a la població italiana de Jesolo (Venècia).

Gombau va aconseguit un 3r lloc final molt treballat, tenint en compte que el sorteig previ no l'havia beneficiat gens i es va haver d'enfrontar als millors de la seva categoria. Tanmateix, el representant del Karate Kobudo Pirineus va deixar molt enrere als altres competidors de l'Estat espanyol, inclòs el seleccionat per la Federació.

En aquesta prova de la World Youth League hi van participar dos membres més del Karate Pirineus, Laia Ubach i Daniel Alique, que no van poder superar la primera ronda.

D'altra banda, el passat dissabte 14, una altra part de l’equip urgellenc es va desplaçar fins a Montcada i Reixac, per participar al Campionat de Catalunya de Promoció. Els set competidors pirinencs van obtenir tres podis. Nicole Beerings va quedar subcampiona de Kata infantil femení, Javier Garcia va ser tercer en Kata infantil masculí, i Erik Cañadas també va fer un tercer lloc en Kata aleví masculí.

Des del club s'ha valorat la "gran feina de l’equip en diversos fronts" al llarg d'aquest 2019, i han explicat que acomiadaran l’any aquest dissabte, dia 28, amb la disputa de l’Open Internacional de Lloret de Mar, a la Selva.