Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou programa d'activitats al mes de juny a l'Ateneu Alt Urgell

Nou programa d'activitats al mes de juny a l'Ateneu Alt Urgell

Aquesta setmana s'ofereix cançó tradicional, una xerrada sobre els refugiats i la inauguració d'una exposició de Maite Luque. El cartell també inclou documentals, una sortida ciclista i la benvinguda a la Marxa Som, entre d'altres
Activitats de juny 2016 a l'Ateneu Alt Urgell
01/06/2016 18:45

L'Ateneu Alt Urgell ha presentat el seu programa d'activitats per aquest mes de juny, amb propostes d'àmbit cultural, social, esportiu i festiu. La primera activitat és aquest dijous, amb cançons tradicionals a càrrec de Pep Lizandra.

Aquest dissabte, a les 7 de la tarda, l'Ateneu acollirà una xerrada-col·loqui sobre la situació dels camps de refugiats, organitzada per la Plataforma Refugiades Alt Urgell. Serà a càrrec de la periodista i cooperant Laia Altarriba i de Juanme Rojas, membre de la Brigada Catalana EKO-Idomeni, que donaran el seu testimoni de primera mà. I diumenge, a les 5 de la tarda, s'inaugurarà l'exposició 'Formes i anatomies', de Maite Luque.

Dimecres vinent, dia 8, a les 8 del vespre, es parlarà dels costums culinaris de Bretanya, amb Yann Marais. El dia 10, es podrà veure el documental 'Foc, boscos i llegendes', sobre les Falles de la Pobla de Segur, obra d'Albert Aymamí, Agustí Paüls i Andrés González-Nandín. El dia 11, a les 7 de la tarda, s'oferirà un altre documental, 'Valadrero', sobre les batalles més cruentes al Pirineu a la Guerra Civil. I diumenge dia 12 al matí es farà una sortida ciclista a Junyent.

La setmana següent, el dia 15, hi haurà un taller sobre mecànica de la bicicleta, amb Lars Ruijter. El dia 18 s'organitzarà una marató de suport als refugiats; i el dia 19, un disco-fòrum amb Xavi Canut, sobre 'Los Ministriles'.

El dissabte següent, el dia 25, l'Ateneu donarà la benvinguda a la Marxa Som, amb danses tradicionals i un sopar popular. Xerrades sobre art contemporani (dia 22), cases sanes (dia 29) i salut, medi ambient i ètica (dia 30) completen la programació per aquest mes de juny.