Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nou projecte de El Replà: Cultura de Bar

Nou projecte de El Replà: Cultura de Bar

La proposta busca facilitar la trobada entre els artistes i els propietaris d'espais d'oci i cultura de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra L'objectiu és crear una agenda estable d'espectacles
El Replà
28/03/2012 11:45

L'empresa urgellenca El Replà ha endegat el projecte Cultura de Bar per facilitar la trobada entre els artistes i els propietaris d'espais d'oci i cultura de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. D'una banda, es vol donar oportunitats de representació a espectacles escènics de petit format i, de l'altra, promocionar locals amb una agenda estable d'actuacions.

Un dels promotors de la iniciativa, Joel Pla, explica que la proposta neix arran de la crisi econòmica, que comporta una disminució de recursos privats i públics. Tanmateix, Pla destaca que existeix una demanda creixent en aquest àmbit, ja que molts establiments sol.liciten assessorament artístic per reactivar el sector. A més, indica que la zona viu un auge artístic que provoca que els artistes tinguin la necessitat de mostrar els seus treballs.

L'objectiu final de la proposta és aportar l'experiència de El Replà, encapçalat per Pere Tomàs, per reactivar el sector. Cultura de Bar busca atraure de nou clients als locals d'oci de la zona; facilitar i promoure la creació artística local; establir una rutina cultural descentralitzada i viva; crear una agenda d'espectacles de petit format; ampliar el ventall cultural actual i facilitar l'accés a la cultura a tots els estrats de la societat.

Cultura de Bar s'adreça a tot tipus d'espais sense requeriments especials, per obrir la iniciativa el màxim possible. L'oferta d'espectacles serà àmplia: música, teatre, dansa, màgia, poesia i fotografia, entre d'altres. La participació en el projecte no tindrà cap cost adicional, més enllà del preu que es pagui per l'espectacle.

Es pot aconseguir més informació sobre la iniciativa al telèfon 637 12 56 89, al correu electrònic elrepla.artsesceniques@gmail.com o bé al facebook www.facebook.com/elrepla.artsesceniques.