Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nous cursos de la UNED Sènior a la Seu d'Urgell

Nous cursos de la UNED Sènior a la Seu d'Urgell

El programa formatiu va adreçat a totes les persones adultes, jubilades o no, que tenen ganes de continuar aprenent L'oferta inclou cursos sobre prevenció de la salut, informàtica, gimnàstica mental i astronomia
Uned-Sènior
27/01/2011 11:53

El centre associat de la Universitat Nacional a Distància (UNED) de la Seu d'Urgell ofereix quatre nous cursos del programa formatiu UNED Sènior, pensat per a totes aquelles persones adultes, jubilades o no, que tenen un esperit inquiet i ganes de continuar aprenent.

L'oferta educativa inclou un curs sobre prevenció de la salut i medicina natural, coordinat pel doctor José Juan Marcuello. S'impartirà a partir del 24 de febrer tots els dijous de les sis de la tarda a les vuit del vespre. Té com a finalitat el coneixement dels principals problemes de salut amb què ens podem trobar, com prevenir-los i com millorar la qualitat de vida.

El segon quadrimestre lectiu de la UNED Sènior també ofereix el curs 'Informàtica: Internet, correu electrònic i tractament de la imatge', dirigit per Maria José Moreno. Les classes, que començaran el dia 22 de febrer, estan previstes cada dimarts de les onze a la una del migdia. El seminari està orientat a promoure l'aprenentatge i l'ús de les noves tecnologies aplicades al servei quotidià.

El tercer curs es presenta sota el títol 'Gimnàstica mental. Estimulació de la memòria' i està coordinat per Natàlia Jiménez i Anna Garcia. L'horari previst és de les deu del matí a les dotze del migdia, a partir del 23 de febrer. La proposta s'adreça a totes aquelles persones que vulguin mantenir la ment activa a través de la gimnàstica mental. Les sessions es treballaran de forma amena i lúdica.

Per últim, l'oferta també inclou un curs d'inici a l'astronomia. El dirigirà Gustavo García tots els divendres, de les sis de la tarda a les vuit del vespre. El seminari s'encetarà el dia 25 de febrer i pretén fer un apropament a l'astronomia mitjançant explicacions, documentals i sessions d'observació, amb i sense telescopi.

Totes les sessions (un total de 30 per curs) seran presencials i es faran al Centre Associat de la UNED de la Seu d'Urgell. La matrícula, que té un cost de 50 euros, es pot formalitzar els dies 24 i 25 de febrer. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 16 19, o bé al mateix centre de la UNED, ubicat a la plaça de les Monges, 1, 2a planta.