Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nous reconeixements a equips de robòtica de l'Escola Albert Vives

Nous reconeixements a equips de robòtica de l'Escola Albert Vives

Alumnes del centre urgellenc han obtingut un primer i un tercer lloc a la World Robot Olympiad d'Andorra. També han aconseguit una segona posició a la WRO de Lleida, cosa que els permetrà accedir a la final estatal
21/06/2019 19:26

Els equips de robòtica de l'Escola Albert Vives ha aconseguit un primer i un tercer lloc a la prova andorrana de la World Robot Olympiad, juntamet amb un segon lloc a la fase territorial de Lleida de la mateixa competició internacional de robòtica per a escolars.

D'una banda, l'equip AVJIP, format per Pau Piñol, Ian Sánchez i Joan Gómez, va ser el guanyador de la categoria Regular Start a la WRO d'Andorra. En la mateixa competició, l'equip AVRobots5, format per Clàudia Sanllehí, Biel Mateu i Marcel Gómez, va ser tercer a la categoria Regular Elementary.

Paral·lelament, el mateix equip AVRobots5 ha fet un segon lloc a l'eliminatòria provincial de Lleida. Això els permetrà ara participar a la fase estatal del torneig, que es durà a terme a Platja d'Aro.

L'any passat un equip de l'Escola Albert Vives ja va destacar tant a la fase territorial com a l'estatal i va aconseguir classificar-se per a la final mundial, cosa que els va permetre viatjar a Tailàndia per disputar aquest torneig al costat dels millors experts infantils del món, acompanyats de la tutora del projecte, Mireia Alba.

  • Participació de l'Escola Albert Vives a la WRO d'Andorra (Foto: Mercè Garcia)
  • Fase territorial de la WRO a Lleida (Foto: Enric Vadell)