Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nous tallers de competències digitals al Punt Òmnia de la Seu

Nous tallers de competències digitals al Punt Òmnia de la Seu

Aquesta primavera s'ofereix formació en ús de dispositius mòbils, xarxes socials, Google Fotos, navegació i núvol. Les inscripcions es poden fer al llarg de la setmana vinent
Punt Òmnia - Primavera 2017
05/04/2017 18:56

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha organitzat per aquesta primavera un total de 5 nous tallers de competències digitals adreçats a tothom i gratuïts.

Les propostes d'aquesta primavera són:

  • Mou-te pel mòbil (per aprendre a fer anar el teu mòbil (smartphone), els dilluns d’11 a 12 hores).
  • Fes xarxa! (per aprendre a fer anar la xarxa social Facebokk amb responsabilitat, els dimarts de 15 a 16 hores).
  • Google Fotos (per aprendre a fer anar l’aplicació que permet a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil, els dimarts de 16 a 17 hores).
  • I tu, com navegues? (navegar amb seguretat per la xarxa, amb Firefox o Chrome, els dimecres d’11 a 12 hores).
  • Núvol (per aprendre a fer anar el mòbil i treure’n el màxim rendiment: Dropbox, Drive, Icloud, Onedrive, els dijous de 15 a 16 hores).

Inscripcions

Segons informa l'Ajuntament, les dates d'inscripció en línia són els dies 11 i 12 d'abril, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d'Urgell.

Les dates d'inscripció de manera presencial seran els dies 13 i 18 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, a partir d els 9 del matí. Es farà només una inscripció per persona i curs. Tots els tallers començaran la setmana del 24 d'abril de 2017.