Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova convocatòria del Pla de Dinamització per a l'Ocupació

Nova convocatòria del Pla de Dinamització per a l'Ocupació

Els ajuts del Consell Comarcal per a la creació de noves empreses poden arribar a 1.200 € per beneficiari  
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
29/11/2007 10:47

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell acaba d’obrir la segona convocatòria del Pla de Dinamització per a l’ocupació, al qual podran acollir-se les les persones que hagin creat la seva empresa durant el segon semestre del 2007. En aquest àmbit es pot subvencionar l’adquisició de maquinària i utillatge, el mobiliari i els equips per a processos d’informació telemàtica fins a un màxim de 1.200 euros per beneficiari.

El Pla de Dinamització per a l’Ocupació (2004-2007) té, com a principals objectius, promocionar econòmicament les comarques de Lleida i potenciar la creació de llocs de treball estables. El Pla de Dinamització té dues línies de finançament: el suport a la creació d’empreses i el suport a la contractació laboral.

Les persones interessades a sol•licitar aquests ajuts poden consultar la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (www.ccau.cat) o bé adreçar-se a l`àrea de promoció econòmica (973353112, mfont@ccau.cat) i recollir la documentació necessària per a la tramitació de la sol•licitud de subvenció.

Les sol•licituds d’aquest segona convocatòria s’hauran de presentar al registre general del Consell Comarcal de l’Alt Urgell com a molt tard el proper 14 de desembre de 2007 a les 14.00h.