Sou a: Inici / Notícies / Nova derrota del CF Organyà amb el Solsona (0-1)

Nova derrota del CF Organyà amb el Solsona (0-1)

L'Oliana supera l'EF Tàrrega (2-1) i manté la novena posició del seu grup Ajornats els partits Palau d'Anglesola-La Seu i Vilanovenca-Nargó per mal temps

CF Organyà-Agramunt 2014-2015
09/02/2015 09:50

El CF Organyà es manté a prop de la zona de descens després d'haver sumat l'onzena derrota de la temporada, la sisena consecutiva com a local, davant el Solsona (0-1). D'altra banda, els partits havien de jugar La Seu FC i el Nargó, amb el Palau d'Anglesola i el Vilanovenca, van quedar ajornats per la presència de neu al camp.

L'Organyà va encaixar l'únic gol del partit just abans del descans, al minut 42, i ja no va poder reaccionar a la segona meitat. L'equip ganxo és ara tretzè amb 23 punts, a dos de l'Angulària, el primer equip que està en llocs de descens directe. La Seu segueix cuer, amb 1 punt.

A Tercera, l'Oliana ha derrotat l'EF Tàrrega (2-1). El conjunt arlequinat manté la novena posició del grup, amb 27 punts.