Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova edició a Organyà del projecte Rock the Mountains

Nova edició a Organyà del projecte Rock the Mountains

L'activitat, organitzada per Pirineus Creatius, es farà del 9 al 19 de març. S'hi poden inscriure joves artistes de 18 a 25 anys, provinents de Catalunya, Sardenya, Irlanda, Bulgària, Ucraïna o Geòrgia
Inscripcions obertes per prendre part en el projecte 'Rock the Mountains'
22/01/2018 14:55

L'Associació Pirineus Creatius, amb el suport del programa europeu Erasmus + i de l’Ajuntament d’Organyà, organitza enguany la segona edició del projecte Rock the Mountains, en col·laboració amb l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i altres entitats internacionals, com l’Associació Cultural 20:19 (Bulgària), la companyia teatral Crooked House (Irlanda), l'associació juvenil Giovani Iddocca (Sardenya), l'ONG Kultura Medialna (Ucraïna) i l’associació juvenil Droni (Geòrgia).

L'activitat tindrà lloc a Organyà, entre els dies 9 i 19 de març, i s'hi preveu la participació de 32 joves. El programa inclourà propostes obertes a la comunitat local i un concert que es presentarà el 17 de març al Centre Cívic d’Organyà. La nova edició es tira endavant després de valorar la iniciativa i la demanda de les persones que van prendre part en el projecte anterior. Així mateix, Pirineus Creatius incideix en el fet que es vol continuar promovent "un espai d’expressió artística i d'intercanvi cultural".

El període d’inscripcions és obert fins al 5 de febrer. Hi poden optar joves artistes de 18 a 25 anys. Totes les despeses estan cobertes a través del programa Erasmus +. Per a més informació sobre el procés de participació o per veure imatges i vídeos de la primera edició, es pot consultar la pàgina web de Pirineus Creatius.

Bon precedent

L'intercanvi juvenil i musical Rock the Mountains va fer-se a Organyà el març del 2016. Durant 10 dies, 25 joves de Catalunya, Sardenya, Bèlgica, Bulgària i Finlàndia van experimentar com és la vida al Pirineu, a més de conèixer diferents cultures i tradicions musicals. L'objectiu de la iniciativa era "crear un ambient positiu per a l'expressió artística i el creixement personal dels participants, a partir d'activitats artístiques i de la música en particular". Al final del programa, els joves van organitzar un concert que es va presentar a Organyà i la Seu d'Urgell. L'activitat va tenir molt d'èxit entre la població local.