Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova edició de la Fira Consciencia't de Teràpies Alternatives i Esoterisme

Nova edició de la Fira Consciencia't de Teràpies Alternatives i Esoterisme

La mostra es podrà visita al llarg d'aquest dissabte i diumenge a la Sala de Sant Domènec de la Seu. Els participants també ofereixen activitats de prova i tallers
Fira Consciencia't
04/05/2018 17:57

La Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell rep novament, aquest cap de setmana, la Fira Consciencia't de Teràpies Alternatives i Esoterisme. La mostra comptarà amb prop d'una vintena d'estands, que inclouen professionals especialitzats i també comerços de la Seu que ofereixen alguna de les propostes incloses en la temàtica de l'esdeveniment. Es podrà visitar al llarg d'aquest dissabte, de les 11 del matí a les 9 del vespre, i diumenge de les 10 del matí a les 8 del vespre.

A l'espai de venda i promoció hi haurà els estands de: Capicua (regals i esoterisme), Avalon (tarot i simbologia), Els Escoberts (tes i infusions), Herbes i Coses (herbolari i teràpies), Joan Ribó (reconnexió), Kailash (sonoteràpia), Lisette Babler (presència conscient), Mendoza (perruqueria), Mundo Indio (productes de l'Índia), Papereria Papers, Pepi Trafi (medicina ancestral catalana), Pilar Padrisa (naturòpata i fitoterapeuta), Romerito Verde (herbolari), Waco (curacions xamàniques) i Wendy's (perruqueria). 

A l'exterior de la sala també hi haurà tastets a càrrec de Carnisseria Charlie i Chef Lucas. A més a més, a l'escenari s'oferirà diverses activitats i tallers, com ara fangoteràpia (amb Lourdes Garcia), te (Els Escoberts), Veganisme (Albert Moreno), reflexoteràpia (Pilar Padrisa), Tai-Chi-Cun (Lisette Barbier i Josep Olives), escolta activa (Lídia Díaz), ioga (Centre Esportiu Esquitx) i meditació amb bols tibetans, amb Kalaish.