Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova edició del cicle 'Parlem de Fira de Sant Ermengol'

Nova edició del cicle 'Parlem de Fira de Sant Ermengol'

La proposta arrencarà dijous 3 d'octubre, a les 20 hores, amb una taula rodona sobre els 25 anys de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, en què hi participaran Joan Ganyet, Jordi Ausàs i Albert Batalla
Cicle 'Parlem de Fira de Sant Ermengol'
25/09/2019 14:37

La segona edició del cicle 'Parlem de Fira de Sant Ermengol' s’iniciarà el pròxim dijous 3 d’octubre amb una taula rodona dedicada als 25 anys de celebració de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. En l'acte hi participaran els tres alcaldes urgellencs que l’han vist evolucionar durant aquest quart de segle: Joan Ganyet, Jordi Ausàs i Albert Batalla.

La proposta, que tindrà lloc a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell, s’iniciarà a les vuit del vespre i la moderarà la directora de RàdioSeu, Marta Pujantell. L’entrada serà lliure.

El programa de la nova edició del cicle dedicat a la Fira de Sant Ermengol i al seu producte estrella (el formatge artesà del Pirineu) també inclou un tast de formatges, un taller infantil i una xerrada-tast. Totes les activitats es desenvoluparan a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat abans de la Fira de Sant Ermengol 2019, que enguany tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre.

Tast

El tast dels formatges que van obtenir la medalla d’or en el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu de l’edició 2018 es farà el dissabte 12 d’octubre. L'activitat, que s’iniciarà a un quart de nou del vespre, anirà a càrrec d’Eugeni Celery. La participació tindrà un cost de 10 euros per persona.

El cicle seguirà diumenge 13 d’octubre, a les onze del matí, amb la celebració del taller infantil, que serà conduït per Judit Carreira, de Formatges de l’Abadessa. Aquesta proposta serà gratuïta.

Finalment, el dimecres 16 d’octubre, a les vuit del vespre, s'ha programat la xerrada-tast, sota el títol "El sistema de producció ecològica, una oportunitat pel sector làctic i formatger de l’Alt Urgell. Com aconseguir la certificació?". La conduiran Núria Fontanet i Elisenda Serra, dinamitzadores del DARP i la PAE. Es tastaran productes ecològics de l’Alt Urgell provinents de La Reula, Ecofranch i Mas d’Eroles. El cost de la xerrada-tast serà de 6 euros per persona.

Inscripcions  

Per assistir a les activitats del cicle -excepte a la taula rodona de dijous 3 d’octubre-, cal fer una inscripció prèvia. El tràmit es pot fer trucant al 973 35 15 11 o bé enviant un correu electrònic a. Les places són limitades.