Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova edició del curs de Mindfulness de l'AUCer a Alp

Nova edició del curs de Mindfulness de l'AUCer a Alp

L’activitat, aquest dissabte i diumenge, repeteix l’èxit d’inscripcions. Enguany se centra en l’aplicació de l’atenció plena a la vida quotidiana
Curs de Mindfulness a Alp
23/11/2017 18:30

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) organitza aquest cap de setmana una nova edició del curs de Mindfulness a Alp. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte dia 25 i diumenge dia 26 a les Escoles d’Alp i és la segona proposta del curs 2017-2018, durant el qual l’entitat cerdana celebra el 20è Aniversari.

Sota el lema ‘El so del silenci’, aquesta nova cita amb l’”atenció plena” vol posar l’accent en els beneficis de l’aplicació d’aquestes tècniques a la vida quotidiana. El curs, coordinat per Ramon Carreras, anirà a càrrec dels mestres Dat Phan i Katelijn Vanhoutte, tot basant-se en la tradició del mestre Thich Nhat Hahn.

Les sessions es faran al llarg de tot dissabte, entre les 9 del matí i les 2 del migdia i de les 4 a les 8 de la tarda, i també diumenge al matí, de 9 a 2.

L’activitat té novament el suport de l’Ajuntament d’Alp, que precisament aquest estiu passat ha estat guardonat amb el Premi Amic AUCer 2017 per la seva col·laboració amb l’entitat universitària. Els darrers anys aquest curs s’ha convertit en un dels més reeixits dels que organitza l’AUCer al llarg de tot l’any. Aquest cap de setmana es preveu una cinquantena de participants. De fet, el Mindfulness també té presència destacada al programa de cursos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà i la seva bona rebuda va fer que es comencés a programar aquest curs descentralitzat a la tardor.

Inici de temporada

L’inici oficial de la 20a temporada de l’AUCer va ser el mes passat amb el nou curs ‘El món de la xocolata’, que va tenir lloc a l’Hotel del Prado de Puigcerdà. El taller va anar a càrrec de dos referents en aquest segment, un de local i un altre de global, com són la Pastisseria Cerdanya i la prestigiosa marca de xocolates Valrhona.

De fet, la sessió va comptar amb les explicacions personals del director comercial de Valrhona, Daniel Hugues, i la sessió pràctica del mestre pastisser Jordi Gómez, que va preparar per als inscrits tres exclusius postres de xocolata acompanyats per tres vins, les característiques dels quals va explicar l’enòleg cerdà Toni Cot. Entre els assistents a aquest taller hi va haver l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el president de l'AUCer, Francesc Armengol.