Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova eina per donar a conèixer els senders del Pirineu

Nova eina per donar a conèixer els senders del Pirineu

El web El Racó del Senderista proposa més de 100 rutes a peu per les comarques de muntanya El portal vol facilitar a professionals, allotjaments i visitants la contractació de caminades i l'accés al calendari de sortides
El Racó del Senderista - Logo
27/06/2014 16:43

Tot coincidint amb l'inici de l'estiu s'ha presentat una nova eina a internet per donar a conèixer els millors senders del Pirineu. El web elracodelsenderista.com neix amb la idea de donar informació sobre els camins a peu de les comarques de muntanya i alhora oferir l'opció de contractar la realització de rutes.

El portal proposa més de 100 opcions tant a l'Alt Pirineu com a la plana de Lleida, amb un calendari unificat i gestionat per les mateixes empreses que organitzen les sortides. D'aquesta manera, es vol simplificar la promoció d'aquesta activitats que normalment tenen una durada curta, de mig o un dia.

La nova eina també vol facilitar la feina als professionals del senderisme i fer-la arribar als allotjaments i centres d’informació de cara a acceptar reserves online. Els organitzadors que en participen són els que compleixen els requisits de professionalitat.

El Racó del Senderista és un projecte pilot, creat amb el suport del Patronat de Turisme de Lleida. A mitjà termini es preveu incorporar-hi un sistema de contractació online de les activitats, disponible les 24 hores i els 7 dies de la setmana; un suport físic per promocionar les activitats, i un espai d’assessorament i formació pels professionals.