Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova enquesta per valorar la Festa Major de la Seu

Nova enquesta per valorar la Festa Major de la Seu

El formulari en línia serveix per valorar el programa d'actes 2018, els escenaris, les activitats específiques i la difusió de la celebració. També permet aportar propostes de cara a properes edicions
Festa Major de la Seu d'Urgell 2018
26/09/2018 18:03

La Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a posar en marxa una enquesta en línia perquè els veïns i veïnes valorin la darrera edició de la Festa Major de la ciutat. Els participants també hi poden aportar idees i propostes de cara a la celebració del 2019.

La regidora de Festes, Sílvia Iscla, explica que des de l’equip de govern volen "potenciar la participació dels urgellencs i urgellenques". Iscla assegura que les respostes que reben posteriorment es tenen en compte a l'hora de programar les activitats, perquè és una manera que els actes responguin a allò que vol la gent i per tant tinguin èxit.

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 (malament) al 5 (molt bé). També es demana per la valoració de les activitats infantils i juvenils i pels actes celebrats a les places de Catalunya i del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

El qüestionari també permet valorar propostes musicals específiques, com ara el SeuFolk, les activitats esportives i culturals. Finalment, es pregunta sobre la publicitat i la difusió que es fa de la pròpia Festa Major. L'últim apartat és perquè els enquestats facin saber els seus suggeriments i propostes per a properes edicions.

Es pot accedit a l’enquesta clicant aquest enllaç.