Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova imatge del Servei Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell

Nova imatge del Servei Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell

El nou logotip ‘ciutat d’esport’ destaca l’esperit olímpic, així com l'entorn natural de la ciutat, ideal per a la pràctica d’esports a l’aire lliure
Presentació de la nova imatge del Servei Municipal d'Esports de la Seu (Foto: Ajuntament de la Seu)
06/02/2018 18:40

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest dimarts en roda de premsa la seva nova marca, que té com a objectiu identificar la capital de l'Alt Urgell com una ciutat ideal per a fer-hi esport. La nova imatge substitueix i modernitza l’actual, vigent des del 2004.

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha destacat que el logotip recull perfectament la importància que té l’esport a la ciutat, on existeix una gran oferta esportiva, moltes instal·lacions i un bon entorn natural ideal per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure. "La Seu batega amb l’esport, és una ciutat que hi és abocada; som una ciutat saludable", ha dit. I ha afegit: "l’Ajuntament vol facilitar que tothom pugui realitzar alguna activitat física i esportiva".

Ciutat d’esport

El nou logotip del Servei Municipal d'Esports reforça el concepte que la Seu d’Urgell és una ciutat "on s’hi practica esport, saludable i amb qualitat de vida". Aquesta idea es vol fer arribar tant als urgellencs i urgellenques com als visitants

La inspiració gràfica i cromàtica de la marca 'Ciutat d’esport' ve donada per les anelles olímpiques, tot aplicant moviment, rotacions i dinamisme a les formes per crear un monograma amb les inicials de la ciutat. El mateix monografa també representa l’entorn natural que ofereix la capital de l'Alt Urgell, que queda ben identificat en el seus colors vius.