Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova junta directiva a l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell

Nova junta directiva a l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell

Rafael España substitueix Julio Moreno com a president de l'entitat urgellenca El nou equip donarà continuïtat a la tasca feta durant els darrers tres anys i mig
Esplai de la Gent Gran - Junta entrant i sortint (06.2014)
01/07/2014 17:03

L'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell ja ha constituït la nova junta directiva. Després de les eleccions celebrades la setmana passada, Rafael España encapçalarà el nou equip de treball, amb Antoni Jové (vicepresident), Salvador Rosàs (secretari) i Carlos Mourelo (tresorer). Com a vocals, s'ha nomenat Pilar Buisan, Darma Cobo, Julian Morales i Carmen Moreno.

La nova direcció s'ha triat després que el passat mes de febrer no va presentar-se cap candidatura de relleu a la junta sortint, formada per Julio Moreno, Antoni Temprado, Imma Espuñes, Joana Menduiña, Josep Mir, Lluïsa Cortés i Maria Cortés. Aquest dilluns s'ha fet el lliurament de les claus del casal, ubicat a la plaça del Pati Palau.

El nou president, Rafael España, espera comptar amb el suport de tots els socis i subratlla la voluntat de donar continuïtat a la tasca feta per l'anterior equip directiu. "Han fet les coses bé i han deixat el llistat molt alt; ara caldrà seguir els seus passos", ha afirmat. Per la seva banda, la junta sortint ha remarcat la feina duta a terme els darrers tres anys i mig i la voluntat de col.laborar estretament amb els nous representants de l'entitat.

L'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell, gestionat per 'La Caixa', compta amb un total de 968 socis.