Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Nova oferta de cursos de formació en el lleure a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Nova oferta de cursos de formació en el lleure a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

S'ofereix classes per exercir de director, monitor, premonitor o vetllador d'infants. Les sessions es reparteixen en diferents horaris i dates, entre els mesos de març i juliol
Cursos de formació en el lleure a l'Oficina Jove
17/02/2016 17:24

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat novament per enguany el 'Pack Lleure' que consta de tres cursos d'educació en el lleure (director, monitor i premonitor), i un de vetllador d'infants amb necessitats educatives especials.

El curs de director de lleure està adreçat a joves a partir de 18 anys, i s'impartirà durant els caps de setmana del mes de març -els dies 12, 13, 19, 20, 21, 22, 23 i 24- i d'abril -els dies 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 i 24-. Els horaris de les classes, que tindran lloc a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, seran al matí de nou a dues del migdia, i a la tarda, de dos quarts de quatre a dos quarts de vuit del vespre. Els dies 24 de març i 17 i 24 d'abril només hi haurà classe al matí.

Segons ha detallat l'Ajuntament de la Seu, aquest curs consta de 135 hores lectives presencials i 65 hores a distància, en les quals s'abordarà la planificació, l'organització, la gestió i l'avaluació de projectes educatius de lleure infantil i juvenil, com també la coordinació i dinamització de l'equip de monitors de lleure. Aquesta formació també inclou 120 hores de pràctiques on es desenvoluparan funcions de director de lleure. El preu de la inscripció és de tres quotes de 120 euros.

El curs de monitor de lleure tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de juny, i 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8 i 9 de juliol, també a l'Oficina Jove. Consta d'un total de 150 hores lectives i 160 hores de pràctiques. Els horaris matinals seran de nou a dues del migdia, mentre que a les tardes serà de dos quarts de quatre a dos quarts de vuit del vespre. El preu de la inscripció és de dues quotes de 122,50 euros. El curs va adreçat a persones que ja tinguin els 18 anys.

Pel que fa al curs de premonitor/a, es realitzarà els dies 21, 22 i 23 març. S'impartirà de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia. El preu és de 38 euros. El curs va adreçat a joves nascuts a partir de l'any 2000.

El Pack Lleure 2016 inclou també un curs de vetllador/a d'infants amb necessitats educatives especials. Està adreçada a joves a partir de 18 anys. Consta de 20 presencials i tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig. Les classes seran de nou del matí a dues del migdia i de les tres de la tarda a les vuit del vespre, a l'Oficina Jove. El preu de la inscripció és de 59 euros.

Les inscripcions per a qualsevol dels cursos es realitzaran a l'Oficina Jove, al correu electrònic alturgell@oficinajove.cat i al telèfon 973 355 608. L'oferta compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.