Sou a: Inici / Notícies / Nova victòria a casa per a La Seu FC contra l'Arbeca (6-3)

Nova victòria a casa per a La Seu FC contra l'Arbeca (6-3)

Derrotes de l'Organyà amb el Juneda (2-4) i de l'Oliana a Torregrossa (3-2). Ajornat el partit de debut del Coll de Nargó a Quarta Catalana

La Seu FC-Arbeca
18/09/2017 11:40

La Seu FC ha refermat el bon inici de temporada amb la segona victòria, a casa contra l'Arbeca (6-3), i ara suma 6 punts després de tres jornades. Això situa l'equip urgellenc en tercera posició del seu grup, només superat pel Pobla (7 punts) i l'Agramunt, que és líder amb tres triomfs consecutius.

Tot i que l'Arbeca es va avançar al minut 19, La Seu va avançar-se després en dues ocasions i va arribar al descans amb 3-2, amb gols de Colell, Rodríguez i Rivero. Colell va tornar a marcar a la segona part, al minut 64, i Sabarich i Roelas van sentenciar als últims deu minuts. També pel que fa a Tercera Catalana, l'Oliana ha perdut amb el Torregrossa (3-2) i ara els arlequinats són dotzens, amb 3 punts.

Pel que fa al grup 5 de Segona Catalana, el CF Organyà ha sofert la primera derrota, a casa contra el Juneda (2-4). El conjunt ganxo només va poder escurçar distàncies als últims minuts, amb gols de Jesús Pérez i Carles Pallarès, després que al minut 78 els visitants ja havien marcat quatre vegades. Amb els 6 punts sumats fins ara, l'Organyà ocupa el 5è lloc. El líder és el Térmens, amb 9 punts.

A Quarta, aquesta jornada havia de debutar el Coll de Nargó, però el partit previst contra l'Sporting Pinyana ha estat ajornat. Per tant, el primer matx dels nargonins serà a casa, aquest diumenge vinent davant la Fuliola.