Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Noves activitats d'observació del cel amb l'Agrupació Astronòmica de la Seu

Noves activitats d'observació del cel amb l'Agrupació Astronòmica de la Seu

Aquest mes s'organitza una sessió teòrica i una de pràctica, els dies 8 i 22, en col·laboració amb la UNED. S'explicarà els objectes que es pot albirar durant la tardor i l'hivern
Agrupació Astronòmica de la Seu
02/11/2016 11:10

L'Agrupació Astronòmica de la Seu d'Urgell (AASU) organitza aquest mes de novembre dues noves activitats d'observació del cel, en col·laboració amb la UNED de la Seu i obertes a tothom.

Aquestes sessions combinaran la teoria i la pràctica. Començaran amb una sessió explicativa sobre els objectes del cel que podem observar durant la temporada de la tardor-hivern. Aquesta primera part es realitzarà a les instal·lacions de la UNED, al centre cultural Les Monges, dimarts vinent dia 8 a les 8 del vespre.

Més tard, el dia 22, es farà una sessió pràctica a camp obert, en la qual els assistents podran observar amb telescopis els objectes explicats a la classe teòrica. L'hora de trobada serà a 2/4 de 9 del vespre en un indret encara per decidir, a la rodalia de la Seu, i la durada de l'activitat es decidirà en funció de la meteorologia, principalment de la temperatura i de l'estat del cel. El lloc on es farà es determinarà durant la sessió teòrica prèvia.

Les inscripcions es poden fer al correu electrònic o bé a la UNED ().