Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Noves eines digitals i armes secretes per augmentar vendes, nous cursos al CETAP de la Seu d'Urgell

Noves eines digitals i armes secretes per augmentar vendes, nous cursos al CETAP de la Seu d'Urgell

Ambdues ofertes formatives, una d'elles adreçada a persones aturades majors de 45 anys, requereixen inscripció prèvia
25/09/2020 12:50

El Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), ubicat a la tercera planta de l'edifici de les Monges, a la Seu d'Urgell, acollirà el pròxim mes d'octubre dos cursos empresarials.

La primera proposta va adreçada a persones aturades majors de 45 anys. El contingut s'adreça a l'aprenentatge de noves eines digitals per afavorir l'adaptació a les necessitats tecnològiques del món actual. L'inici del curs està previst el 5 d'octubre i tindrà una durada de dos mesos. Les classes es faran els dilluns i dijous, de 15.30 a 18.30 hores. Els interessats poden obtenir més informació a la web de la Cambra de Lleida o bé al telèfon 973 23 61  61.

D'altra banda, el 7 d'octubre, de les 16 a les 18 h, s'organitzarà al CETAP una càpsula formativa gratuïta sobre "Les 4 armes secretes per augmentar vendes i fidelitzar", a càrrec de Jordi Urgell. Les inscripcions prèvies es poden formalitzar en línia.

  • Curs al CETAP de la Cambra de Lleida
  • Càpsula formativa al CETAP sobre vendes i fidelització