Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Núria Garcia Quera presenta a la Seu 'Passes de tardor a l'Himàlaia'

Núria Garcia Quera presenta a la Seu 'Passes de tardor a l'Himàlaia'

La nova obra de la col·lecció Sensus ha guanyat el Premi Jacint Verdaguer. L'acte, en què també es parlarà de trekking al Nepal, serà aquest divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca Sant Agustí
Presentació de Núria Garcia Quera a la Seu
10/12/2015 11:55

Núria Garcia Quera presenta a la seu Passes de tardor a l'Himàlaia, la seva nova novel·la de la col·lecció Sensus. L'escriptora i guia de muntanya pallaresa donarà a conèixer personalment l'obra aquest divendres dia 11, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Sant Agustí.

En l'acte, definit per ella mateixa com una "presentació-performance", Núria Garcia Quera alternarà, durant una hora, la projecció de vídeos del Nepal i d'altres zones de l'Himàlaia amb la lectura de fragments del llibre. L'autora també oferirà als assistents nocions de trekking a l'Himàlaia i també anècdotes dels seus viatges per la regió . L'acte es clourà amb un col·loqui entre l'escriptora de Tornafort i el públic assistent. Tot plegat, amenitzar amb l'olor de l'encens i el gust del tè massala.

Passes de tardor a l’Himàlaia (Edicions Sensus) ha guanyat el premi Jacint Verdaguer. Es tracta d’una història de muntanya viscuda des del cor del Nepal, en què s’explica la difícil i intensa relació entre una mare i una filla, cadascuna de les quals mostra visions de la vida amb projeccions diferents que remouran els sentiments envers les altres cultures i maneres de viure.