Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Núria Vilarrubla, Marta Martínez i Miquel Travé, confirmats per a les competicions internacionals d'eslàlom

Núria Vilarrubla, Marta Martínez i Miquel Travé, confirmats per a les competicions internacionals d'eslàlom

Els tres palistes del Cadí CK han obtingut plaça al selectiu estatal que ha finalitzat aquest cap de setmana a Pau. Annebel Van der Knijff disputarà dues proves de Copa del Món i formarà part de l'equip sub-23
El Cadí CK, al selectiu estatal d'eslàlom
06/05/2018 22:30

Núria Vilarrubla (C1 femení), Marta Martínez (K1 femení) i Miquel Travé (C1 masculí) representaran el Cadí Canöe-Kayak a les competicions internacionals sènior d'eslàlom d'enguany, després que han obtingut plaça amb l'equip espanyol, que des d'enguany entrena l'urgellenc Guille Díez Canedo. Les places s'han decidit al selectiu que ha finalitzat aquest cap de setmana a Pau, després de quatre proves al canal francès i tres d'anteriors al Parc Olímpic del Segre, a la Seu.

Vilarrubla i Travé han obtingut el bitllet tant per als Campionats d'Europa absoluts com per a la Copa del Món gràcies a la primera posició final de les seves respectives categories pel que fa als aspirants estatals, mentre que Martínez ha quedat segona en K1F, just per darrera de la palista basca resident a la Seu Maialen Chourraut, de l'Atlético de Sant Sebastià.

A més a més, una quarta representant del Cadí, Annebel Van der Knijff, podrà disputar dues proves de Copa del Món després d'haver finalitzat quarta en C1F. Van der Knijff també formarà part de l'equip sub-23, tant de K1 com de C1, atès que ha quedat tercera en aquesta franja d'edat.

El bon balanç del Cadí CK s'ha completat amb el fet que els palistes urgellencs han aconseguit cinc de les sis places per a l’equip júnior masculí, després del selectiu que es va fer el 30 i 31 de març a la Seu i Ponts, en el marc de la Segre Cup.  En K1, Pau Etxaniz va quedar primer, Miquel Travé segon i Adrià Moyano tercer; i en C1, el primer lloc va ser per a Travé, seguit d'Etxaniz.