Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obert a la Seu el termini per presentar sol·licituds als ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

Obert a la Seu el termini per presentar sol·licituds als ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

Les subvencions de l'Ajuntament urgellenc s'adrecen a persones físiques o jurídiques que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant el 2019
Logotip del Consell Municipal per a la Solidaritat
27/02/2019 14:45

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert aquest dimecres, 27 de febrer, la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2019.

El període de presentació de sol·licituds és d’un mes a partir d’avui mateix. Cal presentar-les al registre de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. El model per emplenar es facilitarà en aquesta dependència municipal, així com tota la documentació que es requereix a les bases dels ajuts.   

La convocatòria de les subvencions té dos objectius principals. D'una banda, es vol potenciar que les entitats sense ànim del lucre del municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapart en el país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament. D'altra banda, es pretén distribuir, tota o una part de la consignació pressupostària, en règim de concurrència competitiva, l'import que s'atorga a cada sol·licitant.

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària, que és de 26.700,20 euros. Val a dir que l'ajut per a cada sol·licitant es determinarà seguint les indicacions de les bases reguladores.