Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obert el procés per inscriure's a les Escoles Municipals de Música, Art i Dansa

Obert el procés per inscriure's a les Escoles Municipals de Música, Art i Dansa

Els nous alumnes de música es podran matricular el 12 i 13 de juny; i els dels altres dos centres, entre el 16 i el 20 de juny Aquest nou curs hi haurà una tarifa única per als tres centres formatius
Centre Cultural 'Les Monges'
29/05/2014 16:05

Les Escoles Municipals de Música, Art i Dansa de la Seu d'Urgell obren el procés de les seves respectives preinscripcions i matrícules de cara al pròxim curs 2014-2015.

Pel que fa a l'Escola de Música, la matrícula pels actuals alumnes ja està oberta i es pot fer fins divendres vinent, 6 de juny. Els nous alumnes poden fer durant aquests dies la preinscripció, i la matrícula la podran tramitar el 12 i 13 de juny. Tots aquests tràmits es poden fer al centre mateix, situat a la primera planta del centre cultural Les Monges.

A les escoles d'Art i de Dansa, les inscripcions es podran fer del 16 al 20 de juny, de manera presencial, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, o bé per via telemàtica al web municipal www.laseu.cat.

L'Escola Municipal de Dansa ofereix dues novetats de cara al curs vinent: dansa per a infants de 3 a 5 anys i dansa per a adults.

L'altra novetat té a veure amb les tarifes dels tres serveis. A causa de la llei estatal que grava les subvencions, ja no es té en compte el model anterior, sinó que s'aplica una tarifa única per a tothom, sense fer distinció entre empadronats i no empadronats a la Seu.