Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per demanar subvencions per a la rehabilitació d'habitatges

Obert el termini per demanar subvencions per a la rehabilitació d'habitatges

La sol.licitud s'ha de presentar a l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Rehabilitació d'edificis
27/03/2008 17:28

Les persones interessades a acollir-se a les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges disposen de temps fins al 14 d’abril per presentar la sol•licitud per a la realització del test de l’edifici (TEDI), previ a la rehabilitació de l’immoble. Per demanar-ne més informació, conèixer la documentació necessària que s’ha d’aportar i formalitzar la sol•licitud corresponent, cal adreçar-se a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Aquests ajuts formen part del Pla d’Accés a l’Habitatge, del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. Poden presentar la sol•licitud comunitats de propietaris, copropietaris, titulars d’edificis d’habitatges d’ús residencial, llogaters –sempre que estiguin facultats per a executar les actuacions de rehabilitació-, entitats col•laboradores i altres ens amb convenis amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Entre les condicions per poder accedir a aquests ajuts figura l’antiguitat de l’edifici, que ha de ser anterior al 31 de desembre de 1980, excepte en programes d’accessibilitat i sostenibilitat. L'edifici ha de tenir seguretat estructural i un funcionament correcte de les instal•lacions generals, o bé els ha d'aconseguir mitjançant el procés de rehabilitació. Un cop acabades les obres, els habitatges s’hauran de destinar a residència habitual i permanent.