Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per presentar treballs al concurs 'Contes que compten'

Obert el termini per presentar treballs al concurs 'Contes que compten'

El certamen literari, que organitzen la Biblioteca de Sant Agustí i RàdioSeu, arriba enguany a la setena edició Les obres es poden presentar fins al 23 de maig i hi ha premis en diferents categories
Contes que compten 2015 - Cartell
24/03/2015 13:01

Fins al 23 de maig es poden presentar els treballs per participar en el concurs 'Contes que compten'. El certamen literari, que organitza la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu, arriba enguany a la setena edició, incrementant el premi de la màxima categoria, que passa a estar dotada amb 400 euros.

Com en els darrers anys, el concurs estableix cinc categories segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B); dels 14 als 15 anys (categoria C); dels 16 als 17 anys (categoria D), i a partir dels 18 anys (categoria E).

'Contes que compten' és un concurs de contes dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure. Els treballs han de ser inèdits i s'han de fer arribar a la Biblioteca de Sant Agustí (carrer de Lluís de Sabater, 10-14, La Seu d’Urgell) o a les instal·lacions de RàdioSeu (carrer Doctor Robert, 3, Castellciutat).

El jurat atorgarà dos premis per a cada categoria i els accèssits que consideri convenients. El lliurament de premis es farà el 20 de juny, en el marc del 20è aniversari de la Biblioteca de Sant Agustí i el 30è aniversari de RàdioSeu.

Relació de premis

Categoria A: 100 euros gentilesa de Fustes Grau, una entrada doble de Cinemes Guiu, una motxilla i un trofeu gentilesa del Banc Sabadell, i un lot de llibres.

Categoria B: 100 euros gentilesa de MicroSeu, 50 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una entrada doble de Cinemes Guiu, una motxilla i un trofeu gentilesa del Banc Sabadell, i un lot de llibres.

Categoria C: 100 euros gentilesa de Mútua Comarcal, un e-book gentilesa del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, una motxilla i un trofeu gentilesa del Banc Sabadell, i un lot de llibres.

Categoria D: 200 euros gentilesa de 'La Caixa', 50 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu, una entrada doble de Cinemes Guiu i un lot de llibres.

Categoria E: 300 euros gentilesa del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, 100 euros gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una entrada doble per al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) gentilesa de l'Ajuntament de la Seu, una entrada doble de Cinemes Guiu, una motxilla i un trofeu gentilesa del Banc Sabadell, i un lot de llibres.

Col·laboradors i patrocinadors

En la realització del concurs hi col·labora el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Llibreria Patalín.

Els patrocinadors són ‘La Caixa’, Banc Sabadell, MicroSeu, Grau i Grau S.L., Mútua Comarcal de la Seu d'Urgell i Cinemes Guiu.

L'organització també compta amb la implicació de les llibreries Cortés, Diensa, Fiord, Purgimon i Salvat; Edicions Salòria, Banc Santander, BBVA, la Central de Biblioteques de Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Armeria Vidal.

Jurat

El jurat del certamen estarà format un any més per Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Urgell; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Lluís Obiols, llibreter de la Llibreria Patalín; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu de Alt Urgell-Cerdanya; Montse Rollán, una de les impulsores del concurs i bibliotecària de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera; i Gemma Sampons, bibliotecària de la Biblioteca Pública del Govern d’Andorra.