Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar a l'Alt Urgell

Obert el termini per sol·licitar ajuts de menjador escolar a l'Alt Urgell

La mesura s'adreça a alumnes escolaritzats en el mateix municipi de residència Les peticions es poden presentar al Consell Comarcal fins al 30 de juny
Institut Joan Brudieu
02/06/2015 16:06

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha obert aquest dilluns, 1 de juny, el termini per a la presentació de sol•licituds per a la percepció d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2015-2016.

Aquests ajuts, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, van adreçats a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil i que estiguin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca. Les sol•licituds es podran presentar al Consell Comarcal fins al 30 de juny.

Les bases es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.alturgell.cat) o bé personalment a la mateixa seu de la institució. En aquestes bases apareixen especificats els requisits per accedir als ajuts, la documentació que ha d’acompanyar la sol•licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir els ajuts i la quantia d’aquests, entre altres qüestions.