Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta la fase de presentació de propostes als Pressupostos Participatius de la Seu

Oberta la fase de presentació de propostes als Pressupostos Participatius de la Seu

Fins dimecres vinent, dia 11, es pot lliurar les peticions mitjançant el formulari que s'ha distribuït a totes les llars del municipi. S'ha instal·lat urnes per recollir-les a l'Ajuntament, la Biblioteca, l'Oficina Jove i el Centre Cultural Les Monges
Pressupostos Participatius 2018
04/04/2018 12:48

Avui dimecres s'ha obert la fase per presentar propostes veïnals als Pressupostos Participatius 2018 de la Seu d’Urgell, que ofereixen la possibilitat que la població decideixi el destí d'una partida de 100.000 euros del pressupost municipal d’enguany. Les peticions es podran presentar fins dimecres vinent, 11 d’abril, omplint prèviament el formulari de propostes o bé el formulari disponible al web municipal www.laseu.cat perquè tots els habitants majors de 16 anys i empadronats al municipi puguin fer-les arribar.

El formulari permet incloure fins a 3 propostes. Poden ser noves o bé, com a novetat, es pot triar entre les 7 ja formulades per tècnics de les diferents àrees municipals. També hi ha l'opció de combinar-ne de noves i ja formulades. El document en paper -que s’han fet arribar a les bústies de totes les llars del municipi- es poden dipositar a les urnes que hi ha instal·lades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu, a la Biblioteca Sant Agustí, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i al centre cultural Les Monges. 

Tant si es presenten a través del formulari en paper com de manera telemàtica, els ciutadans hauran de deixar les seves dades, un telèfon de contacte i un correu electrònic, com també indicar si la proposta o propostes les presenten es fan a títol personal o en representació d'una entitat. En aquest paper s'hi s'explica els criteris que han de complir les propostes noves per tal que puguin ser vàlides. Hi ha tres caselles en blanc per tal que s'hi pugui escriure les idees noves.