Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta la matrícula per a l'Escola de Formació d'Adults de la Seu

Oberta la matrícula per a l'Escola de Formació d'Adults de la Seu

El centre incorpora un curs per preparar les proves d’accés a cicles formatius
04/09/2007 17:53

L’Escola de Formació d’Adults de La Seu d’Urgell, que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha obert aquesta setmana la matrícula per al curs 2007-2008. L’horari d’inscripció és, al llarg d’aquesta setmana, de les deu del matí a la una del migdia i de les sis de la tarda a les nou del vespre.

L’oferta formativa de l’escola comprèn l’alfabetització i els ensenyaments bàsics, el graduat en secundària, la preparació per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, així com també cursos de català, castellà, anglès i francès i d’informàtica.

Com a novetat, enguany s’oferirà per primera vegada el curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior (part comuna i part específica). Aquest curs va adreçat a totes aquelles persones majors de 18 anys que vulguin cursar un cicle formatiu de grau superior però que no disposen de la titulació d’accés requerida.

Segons fonts de la mateixa direcció de l’Escola de Formació d’Adults de La Seu es preveu que es tramitin unes 300 matrícules, nombre similar a les que es van realitzar en el curs passat.

Tots els cursos són oficials i gratuïts, i les places són limitades. Per formalitzar la matrícula o per demanar més informació cal adreçar-se a la mateixa Escola de Formació d’Adults de La Seu, situada al carrer Garriga i Massó –darrera de l’estació d’autobusos- o bé trucar al telèfon 973 35 16 12.