Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta la participació per sortir al videoclip 'Vine a la Seu', de Patxi Leiva

Oberta la participació per sortir al videoclip 'Vine a la Seu', de Patxi Leiva

Els urgellencs i urgellenques han d'enviar una gravació de sis segons en què aparegui la ciutat El vídeo promocional s'estrenarà durant els actes de la Festa Major 2014
Patxi Leiva - Crida per participar en videoclip
23/07/2014 17:27

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha fet una crida a la participació dels urgellencs i les urgellenques de totes les edats per confeccionar el primer videoclip dedicat a la ciutat i que s’estrenarà durant els actes de la Festa Major 2014. La proposta és que la gent de d'aquí aparegui en les imatges de la cançó “Vine a la Seu”, que es pot escoltar a http://vinea.laseu.cat i que ha estat composada per l'artista Patxi Leiva.

Per participar-hi, cal enviar una gravació de 6 segons. Es pot sortir amb la colla d'amics, la família o de forma individual, ballant la cançó i fent playback. La imatge ha de tenir com a rerefons un lloc emblemàtic de la Seu o bé ha d'estar vinculada a activitats tradicionals, a les que també es refereix la lletra de la cançó. La data límit per enviar el vídeo és el 14 d'agost.

El videoclip, que s'editarà amb totes les gravacions enviades, es presentarà després de la lectura del pregó de la Festa Major, a la plaça dels Oms, el dissabte 30 d'agost.

La regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Meritxell Planes, ha volgut remarcar que amb la confecció d'aquest videoclip de la ciutat "es vol continuar reforçant la participació ciutadana, així com de les entitats i grups". Un altre objectiu és que els urgellencs es facin seva la cançó.

Entre tots els vídeos enviats a http://vinea.laseu.cat, se sortejaran 10 lots d'entrades per assistir al Teatre de Festa Major, en què es podrà veure l'obra 'Iaia!', amb Montserrat Carulla. 

Vídeo promocional