Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta la participació a nous grups de treball del projecte Impulsa 2026

Oberta la participació a nous grups de treball del projecte Impulsa 2026

Les àrees de reflexió seran Joventut i associacionisme; Ocupació, mercat de treball i ensenyament, i Agricultura, ramaderia, sector forestal i medi ambient. Per assistir-hi cal omplir un formulari
Impulsa 2026
27/06/2017 11:35

El projecte Impulsa 2026, pla estratègic de la comarca de l'Alt Urgell i la Seu d'Urgell, continua la fase de diagnosi i participació amb tres nous grups de treball, que duran a terme un procés de reflexió i anàlisi de la situació actual i futura del territori en diferents àmbits amb l'objectiu d'identificar els reptes i oportunitats que se li plantegen.

Un primer grup de treball sobre joventut i associacionisme es durà a terme el 3 de juliol, a les 18 hores, a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. Pel que fa al debat sobre les àrees d'ocupació, mercat de treball i ensenyament, es farà el 4 de juliol a les 10 del matí al Consell Comarcal de L'Alt Urgell. Finalment, el grup de treball sobre agricultura, ramaderia, sector forestal i medi ambient, està previst el mateix 4 de juliol a les 16.30 hores al Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Per prendre part en aquestes trobades de petit format, els interessats només han d'omplir un formulari. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.impulsa2026.cat o bé adreçar-se al correu electrònic

Fases del projecte

El pla Impulsa 2026 comptarà amb una segona fase d’objectius i estratègia, en què es definiran i consensuaran de forma participada les directrius del pla i l’estratègia a seguir en els propers anys. Una tercera fase d’acció definirà el conjunt d’actuacions de l’estratègia territorial de l’Alt Urgell i la Seu per fomentar el seu desenvolupament econòmic i dinamitzar l’ocupació.