Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta la preinscripció de les Escoles Municipals de Música i Dansa

Oberta la preinscripció de les Escoles Municipals de Música i Dansa

Es poden tramitar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell
Primavera de Lletres 2012
15/04/2008 09:41

Aquest dilluns s’ha obert la preinscripció de les escoles municipals de música i dansa per al curs 2008-2009. El termini per a poder tramitar-les és fins el pròxim 25 d’abril a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, de dilluns a divendres de les nou del matí a les dues del migdia; els dissabtes de les 10 del matí a una del migdia; i els dilluns i els dijous de dos quarts de cinc de la tarda fins a les set del vespre.

Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ofereix un ensenyament no reglat. Està dividida en diverses àrees: sensibilització, llenguatge musical (programa bàsic), llenguatge musical (programa d’aprofundiment), aula d’adults, instruments, cant coral, orquestra, grups instrumentals, música de cambra, combos i roda d’instruments.

L’escola inclou l’aprenentatge d’instruments com l’acordió cromàtic, l’acordió diatònic, el baix elèctric, la bateria, el clarinet, la flauta travessera, les flautes dolces, la gralla, la guitarra clàssica, la guitarra elèctrica, el piano, el saxofon, la trompeta, la viola, el violí i el violoncel.

Altres activitats de l’Escola Municipal de Música són l’organització d’esdeveniments i la participació en diferents actes, per posar en contacte tot l’alumnat del centre i els professors, amb els pares i la ciutat. Durant el curs, l’Escola organitza activitats com la Diada de Santa Cecília, el festival de Nadal, la Mostra de Música Moderna, el Festival de Primavera, la Mostra de Música al Carrer (que coincideix amb la celebració del ‘Dia Mundial de la Música’ i la cloenda del curs escolar), així com audicions obertes al públic.

Recordem que l’Escola Municipal de Música es troba situada a la primera planta del centre cultural Les Monges. Actualment compta amb un claustre de 21 professors que imparteixen les diferents disciplines musicals, als 350 alumnes que reben educació musical.

Escola Municipal de Dansa

L'Escola Municipal de Dansa ofereix classes de tècniques de ballet clàssic, dansa contemporània, jazz i claqué. Actualment les classes s’imparteixen al gimnàs Oxygen, però es traslladaran a l’espai semisoterrani del centre cultural Les Monges quan finalitzin les obres d’adequació que s’estan portant a terme.