Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta l'exposició 'Drets compartits' al Centre Cívic de la Seu

Oberta l'exposició 'Drets compartits' al Centre Cívic de la Seu

La mostra dóna a conèixer els drets principals dels ciutadans de la Unió Europea El dia de la cloenda, el 22 d'agost, es durà a terme un debat obert sobre el futur d'Europa
Exposició 'Drets Compartits'
04/08/2014 11:24

Des d'aquest cap de setmana es pot visitar, al Centre Cívic El Passeig, l'exposició 'Drets compartits'. La mostra dóna a conèixer els drets principals que tenen els ciutadans de la Unió Europea i se'ls anima a fer-ne ús.

La inauguració va anar a càrrec de la Regidora de Joventut i Festes, Meritxell Planes, i el conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, juntament amb Joaquim Millán, director d’Eurolocal.

L’exposició #dretscompartits romandrà fins el dia 22 d’agost. El dia de la cloenda, hi haurà un debat obert a tothom sobre el futur d’Europa , presentat per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el director del CIDOB i ex eurodiputat, Carles Gasòliva, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i moderat per Mireia Font, gerent del Consorci Leader Alt Urgell- Cerdanya

Joaquim Millán, secretari del Consell Català del Moviment Europeu, ha lliurat a Meritxell Planes i Ricard Pérez el Diploma que va ser concedit a l’Oficina Jove el mes de maig per la seva implicació i tasca europeista.