Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Oberta una tercera convocatòria d'ajuts a negocis de la Seu que van haver de tancar durant l'estat d'alarma

Oberta una tercera convocatòria d'ajuts a negocis de la Seu que van haver de tancar durant l'estat d'alarma

Autònoms, comerços i empreses de la ciutat poden sol·licitar-lo fins divendres vinent, dia 27. El nou termini s'adreça a tots aquells que no ho van demanar al llarg dels dos anteriors
Ajuts de l'Ajuntament de la Seu per a afectats per l'estat d'alarma per la COVID-19
20/11/2020 15:25

Avui divendres, dia 20, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert la tercera convocatòria de la subvenció extraordinària adreçada als autònoms, comerços i empreses de la Seu que van haver de tancar el seu negoci com a conseqüència de l’estat d’alarma decretat a nivell estatal al llarg de la primavera passada.

Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica des de la pàgina web del consistori (www.laseu.cat) fins divendres vinent, 27 de novembre. Val a dir també que aquest nou termini s’adreça a aquells que no l’han sol·licitat en cap de les dues primeres convocatòries.

Aquesta tercera oportunitat d'acollir-se als ajuts municipals disposa d’un total de 40.000 euros. Té l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19 a aquelles empreses que van haver de tancar a causa de l'estat d'alarma dictat pel RD 465/2020 de 14 de març.