Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell

Obertes les preinscripcions a l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell

El curs 2019-2020 inclou noves modalitats d'estudi en anglès i francès, amb classes presencials i semipresencials. El termini per formalitzar els tràmits finalitza dijous
Preinscripcions a l'EOI
03/09/2019 12:40

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Seu d'Urgell ha iniciat el període de preinscripcions per al curs 2019-2020, que enguany compta amb noves modalitats d'estudi en anglès i francès.

El centre ofereix cursos d'ambdues llengües des del nivell A1 fins al C1, amb dues classes setmanals de dues hores i quart. També s'inclouen cursos flexibilitzats de 65 hores, amb assistència a classe un dia a la setmana per als nivells A1 b (1r) i A2 b (2n) de francès. En la mateixa línia, es poden fer cursos semipresencials de 130 hores del nivell B2.2 (5è) d'anglès i C1 d'anglès i francès. Els alumnes hauran d'assistir a classe un dia a la setmana i utilitzar la plataforma en línia. Així mateix, l'EOI urgellenca proposa cursos d'actualització dels coneixements lingüístics i el Pla d'Impuls a l'Anglès (PIA+), destinat als docents.

Fins aquest dijous es poden formalitzar els tràmits de preinscripció, que estaran oberts fins a les 2 del migdia si es fan de forma presencial (carrer Capdevila, 29, 1r) i fins a les 3 de la tarda si es duen a terme a través d'Internet. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 973 35 44 46 o bé consultar el web www.eoilaseu.cat.

Les matrícules estan previstes a partir del 18 de setembre, després que els alumnes facin un test de nivell, -si s'escau-, o aportin la documentació que acrediti el coneixement previ de la llengua sol·licitada.

15è aniversari de l'EOI de la Seu

L'EOI de la Seu es va crear ara fa quinze anys per oferir al territori l'oportunitat de tenir una formació i certificació pública d'idiomes. L'escola, ubicada al Centre Cultural Les Monges, s'ha anat consolidant en els darrers anys amb la posada en marxa de dos delegacions a Sort i Puigcerdà. També ha acollit el V Fòrum d'EOIs de Catalunya.

Des del centre s'indica que "cal donar molt valor a l'aprenentatge de les llengües, tenint en compte que és necessari per viatjar a l'estranger i obrir portes a un millor futur professional i, sobretot, com a font d'enriquiment personal".