Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per a noves caravanes a l'Espai Casetes de la Festa Major

Obertes les inscripcions per a noves caravanes a l'Espai Casetes de la Festa Major

Les tres places disponibles s’adjudicaran per sorteig dilluns 24 de juliol, a les 19.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu
Inscripció de noves caravanes a l'Espai Casetes
19/07/2017 12:28

Fins aquest divendres, 21 de juliol, és obert el termini d’inscripció de noves caravanes per instal·lar-se a l’Espai Casetes de la Festa Major 2017 de la Seu d’Urgell. Els tràmits s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc, on es facilita una sol·licitud que cal omplir amb les dades personals de la persona -major d’edat- que representa la colla participant, així com les mides i la imatge de la caravana.

Les tres places disponibles s’adjudicaran per sorteig el pròxim dilluns 24 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Espai Casetes

Recordem que fins aquest passat dilluns van tenir lloc les inscripcions de les colles que ja van instal·lar la seva caravana en aquest recinte en edicions anteriors. Després del període de confirmació han quedat tres espais lliures que s’adjudicaran a noves caravanes.

L’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu d’Urgell s’ubica al camp de terra annex a l’aparcament municipal del Doctor Peiró. Val a dir que el nombre d’espais per a caravanes està limitat a 79, que es distribueixen a l’entorn de l’escenari de Casetes durant els dies de Festa Major Enguany els remolcs podran estar-hi instal·lats del 25 al 29 d’agost.